.Net ontwikkelaar in Scrum en Azure omgeving

.Net ontwikkelaar in Scrum en Azure omgeving

Freelance Vacature

Ervaring

Senior

Functie

.Net ontwikkelaar

Start Datum & Duur

ZSM tot 01-10-2019

Locatie

Arnhem

Sr. .Net ontwikkelaar in Scrum en Azure omgeving (min. 3 jr. ervaring)

Opmerking:       We zijn op zoek naar een kandidaat die snel aan de slag kan.
Start: ZSM
tot: 1 oktober 2019 (met een optie voor de rest van 2019)
aantal uur: 38 uur per week
locatie: Arnhem

Rol/Opdracht    Je gaat als softwareontwikkelaar in eerste instantie meewerken aan een Proof of Concept (POC), die de basis vormt van een project waarbij de back end van de site wordt vervangen. Deze POC wordt uitgevoerd in Q3 en als de resultaten daarvan passen bij de verwachting, wordt vanaf Q4 de definitieve realisatie gestart.

Dit doe je in een multidisciplinair team waarin zowel Business als IT vertegenwoordigd zijn.
Specialisme:      Als senior softwareontwikkelaar ken je het klappen van de zweep en vind je snel je weg in een grote organisatie met veel stakeholders.

Je bent bekend met het werken in een dynamische Agile omgeving waarin gewerkt wordt volgens Scrum in een Azure omgeving. Je moet ervaring hebben met het ontwerpen van database schema’s, ontsluiten van data via webservices.

Inhoud/doel van de Opdracht:  In het eerste deel van het traject zal een POC worden uitgevoerd. Dit omvat o.a het design van een database schema, het realiseren van de database en het maken van stored procedures om gegevens uit die database te selecteren. Er zal nauw samengewerkt gaan worden met het team dat webservices gaat ontwikkelen om de data te ontsluiten. De POC richt zich niet alleen op functionele aspecten, maar ook zeker op de performance rondom het zoeken van gegevens.

In het tweede deel zal met de ervaringen uit de POC een definitieve database worden gerealiseerd. Hierbij zullen ook de definitieve webservices én het vullen van de database (via ETL) worden meegenomen. Dus ook hier zal er nauw samengewerkt moeten worden met het teams die dit uitvoeren.

Aantoonbare ervaring met:
•             C# / .net
•             (Azure) Cloud-omgevingen 
•             Azure SQL
•             webservices
•             search indexing, bijv. SOLR

Competenties / vaardigheden:
§             Proactief
§             Analytisch
§             communicatief vaardig
§             leergierig
§             werkend vanuit de klant/gebruikers
§             een teamspeler

Solliciteren?

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen. U kunt reageren via de onderstaande solliciteer knop.

Let op! Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit uw CV  naar voren te komen. Uw sollicitatie dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele sollicitatie (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina’s zijn.