Senior Java ontwikkelaar

Senior Java ontwikkelaar

Functiebeschrijving

Ervaring

Senior

Functie

Java ontwikkelaar

Start Datum & Duur

08-04-2019 tot 08-07-2019 (met optie op verlenging)

Locatie

Groningen

Opdracht-/functiebeschrijving

Je ontwikkelt graag nieuwe webapplicaties. En je wilt meebouwen aan ons vooruitstrevende, cloud-based pensioenplatform. Werk jij graag in een scrumteam én met de nieuwste technologieën en tools? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!
Als senior DevOps Java engineer houd je je bezig met het bouwen van moderne webapplicaties en bijbehorende services voor onze klanten. Belangrijke applicaties, waar miljoenen Nederlanders en duizenden werkgevers mee gaan werken om inzicht te krijgen in hun pensioenzaken. Je denkt mee in het development-proces en gaat regelmatig in gesprek met opdrachtgevers. Je houdt van korte lijnen en werkt graag intensief samen in een klein, flexibel scrumteam. Zo komen die vernieuwende webapplicaties er wel!
In deze functie verwachten we van jou dat je:

  • gebruikerswensen vertaalt naar technische oplossingen;
  • back-end services bouwt en beheert voor Java applicaties;
  • Java applicaties bouwt;
  • in staat bent het build proces te optimaliseren;
  • prioriteiten in projecten stelt met je team en de product owner.

Dit ben jij

Je bent communicatief vaardig en werkt graag in een multidisciplinair scrumteam. Je voelt je eigenaar van het totale proces en werkt probleemoplossend. Daarnaast ben je leergierig en resultaatgericht. Bij voorkeur ben je gewend om te werken in een DevOps-omgeving.

Hier ga je werken

Je komt te werken binnen ons klant-programma. Dit programma richt zich op dataconversies, beleggingen, datalakes en adapters. En bestaat uit 2 scrumteams waarin je samenwerkt met een functioneel analist, test engineer en Java/Angular ontwikkelaar.

Eisen/wensen

  • heb je minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • heb je minimaal 5 jaar werkervaring als Java-ontwikkelaar;
  • heb je kennis van object georiënteerd modelleren en domain driven design;
  • heb je diepgaande kennis van Java, Git, Kafka en SpringBoot;
  • is het een pre als je ervaring hebt met Angular, AWS, Docker, Kubernetes en testautomatisering zoals Cypress.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen. U kunt reageren via de onderstaande solliciteer knop.

Let op! Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit uw CV  naar voren te komen. Uw sollicitatie dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele sollicitatie (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina’s zijn.