.NET Developer

.NET Developer

Functiebeschrijving

Ervaring

Senior

Functie

.NET Developer

Start Datum & Duur

01-04-2019 tot 31-12-2019

Locatie

Apeldoorn

Opdracht-/functiebeschrijving

Ben jij de .Net-developer die onze applicaties naar een hoger plan tilt? Krijg jij energie om naast het realiseren van de wensen van de klant ook de applicaties technisch te verbeteren? Van de .Net-developer wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij vanzelfsprekend de geldende ontwikkelrichtlijnen en -afspraken leidend zijn. Normaliter worden binnen MCC .Net alle projecten technisch inhoudelijk begeleid door een lead-developer vanuit het team dat ook het onderhoud en beheer uitvoert. De opdracht bedoelt in deze vacature moet echter grotendeels zelfstandig in een klein team worden gerealiseerd, waarbij van de developers wordt verwacht dat zij zorgen voor een goede overdracht. Hierbij is het van belang om gedurende het project het ontvangende team continu op de hoogte te houden van de technische oplossingen/keuzes.

Binnen het team MCC .Net worden voor 10 business domeinen zo’n 30 applicaties gebouwd, onderhouden en beheerd. Voor één van die domeinen, te weten Inning/Invordering, zullen de komende maanden aanpassingen in de applicaties gerealiseerd moeten worden. Als .Net-developer zul je in een klein team samen met de product owner deze opdrachten oppakken, waarbij het team na iedere sprint een demo zal organiseren voor zowel de business als voor het team dat de applicatie achteraf weer in beheer zal nemen. Bij de demo voor de business zal de nadruk liggen op de functionele uitbreidingen, terwijl de andere demo vooral zal inzoomen op de wijze waarop deze aanpassingen in de techniek gerealiseerd zijn.

EISEN:

– Aantoonbare kennis van en ervaring met software development op het .Net-platform
– ASP.Net, C#.Net, Visual Studio, SQL Server
– Kennis van en ervaring met Agile en Scrum methodieken
MSCD certificaat

Solliciteren?

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen. U kunt reageren via de onderstaande solliciteer knop.

Let op! Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit uw CV  naar voren te komen. Uw sollicitatie dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele sollicitatie (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina’s zijn.