Java ontwikkelaar

Java ontwikkelaar

Java ontwikkelaar

Ervaring

Senior

Functie

Java ontwikkelaar

Start Datum & Duur

13-05-2019 tot 31-12-2021

Locatie

Apeldoorn

Voor IBS Auto zijn we op zoek naar een flexibile Java ontwikkelaar die we Auto-breed kunnen inzetten. Ben jij die enthousiaste Javaan die graag mee zou willen werken aan de tot standkoming van nieuwe Auto-systemen waar de business op zit te wachten? Ben je in staat ook onder druk te presteren? Ben je klantgericht zowel naar de business als naar de teamleden en kun je gelijktijdig professioneel blijven? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Wat verwachten we van jou? Het bouwen van IT-oplossingen binnen de gestelde architectuur kaders.

Eisen

Java EE – 3 jaar
Kennis van en ervaring met ontwikkelen van webservices – 3 jaar
Kennis van systeemontwikkelingstechnieken (OOAD, UML – 3 jaar
Java 8 – 1 jaar
Aantoonbare ervaring met Agile Scrum – 2 jaar

Wensen

Java8, Eclipse, Wicket, JAXB, JAXWS
Jenkins, Maven, Sonarcube, Splunk, JPA, OWASP
Affiniteit met geautomatiseerd testen en continuous delivery
Kennis van Git, JIRA, Bitbucket, en Confluence
Kennis van testframeworks Junit, Robot Framework
IBM WebSphere Application Server (WAS), DB2, MQ, Mainframe

Competenties

Ervaring met het coachen van mensen is een pré
Gericht op kennisdeling/-overdracht/-borging
Flexibel inzetbaar, teamspeler, opbouwend kritisch

Achtergrond

De aanvraag is, zoals hierboven beschreven staat, Auto Breed, dat betekent dat je zowel ingezet kan worden om als ontwikkelaar te werken aan AHB (Auto Heffing BPM) of aan AHM (Auto Heffing MotorrijtuigenBelasting). Beide zijn nieuwe Auto-systemen. Op dit moment wordt aan beide producten hard gewerkt om een MVP (Minimal Viable Product) in productie te krijgen. De beoogde productiedatum voor AHM medio 2020. De MVP van AHB staat reeds in productie, echter er staan nog vele EPICS en features op de rol voor 2019.Gezien de hoeveelheid werk wordt er een 3e scrumteam gevormd.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen. U kunt reageren via de onderstaande solliciteer knop.

Let op! Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit uw CV  naar voren te komen. Uw sollicitatie dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele sollicitatie (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina’s zijn.